Napokon se bliže i dani povratka u naš vrtić

Napokon se bliže i dani povratka u naš vrtić

Poštovani roditelji napokon se bliže i dani povratka u naš vrtić.

Vas i Vašu djecu nestrpljivo iščekujemo, ali u malo drugačijim uvjetima rada.

Kako bi se izbjegla mogućnost zaraze Covidom 19 moramo se pridržavati mjera i preporuka HZJZ.

U prilogu ove poruke nalaze se iste te preporuke kao i 2 izjave koje bi trebali isprintati, popuniti, potpisati i donijeti u vrtić prvi dan kada i Vaše dijete bude dolazilo. Oni koji nemaju mogućnost printanja, izjave će dobiti u vrtiću.Dolaskom u vrtić vrata će biti zatvorena i zaključana te Vi uvijek pozvonite. Na ulazu u vrtić odgojiteljica će preuzeti dijete/djecu i odvesti u garderobu i sobu. To znači da Vi ne ulazite u prostor vrtića. Djeca će pri ulasku stati na otirač sa dezinficijentom za obuću (džonove) a ruke peru samo sapunom i vodom. Djeca se ne dezinficiraju i ne moraju nositi maske.

Prije dovođenja djeteta u vrtić,  kući im izmjerite tjelesnu temperaturu. U slučaju temperature ili drugih simptoma bolesti dijete ne dovodite u vrtić.

Svaka skupina ide u svoju sobu, a ne u dežurnu sobu. Prostorije se više puta dnevno prozračuju i dezinficiraju a djeca provode što više vremena na zraku. Preporuka je da se stvari donose u vrtić petkom a ne kao do sada ponedjeljkom. Obroci za jaslićku i mlađu odgojnu skupinu biti će poslužene u sobama, a starije odgojne skupine doručkuju u sobama a ručaju u blagavaonici. U blagavonicu će dolaziti u odvojenim terminima na ručak.

Molimo Vas za strpljenje, razumijevanje i distancu Vas odraslih.

Vrtić će raditi i u kolovozu!

Molimo Vas da se izjasnite (u viber grupe) o dolasku Vašeg djeteta/djece za period od 11.5.do 29.5. kako bi mogli pravilno organizirati rad i osigurati dovoljan broj obroka.

Za sva pitanja stojim Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 11:00 do 14:00 sati. Možete zvati na vrtićki kućni telefon 032/301-006 ili na mobitel 098-164-6996

S poštovanjem,

ravnateljica 
Ana Zulumović